Masło orzechowe i galaretka babeczki jagodowe bananowe
Masło orzechowe i galaretka jagodowe babeczki bananowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 153 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18. 1990 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka greckiego jogurtu, cukier granulowany, smak galaretki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Peanut Butter & Jelly Nadziewane Bananowe Pączki Muffiny, Batoniki z masłem orzechowym i jagodami, oraz Muffinki z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i linia dwie 12-count Muffin puszki z wkładkami papieru.
W dużej misce umieścić masło, jajka, banany, jogurt, cukier i masło orzechowe.
Dodaj mąkę, sól, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia.
Wymieszać do połączenia, a następnie delikatnie wymieszać z jagodami i galaretką. Miarka do puszek Muffin wyłożonych papierowymi kubkami 2/3 pełne.
Piec przez 20-25 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta od środka.