Masło Orzechowe-Ciastko Czekoladowe Ciasto Lodowe
Peanut Butter - Chocolate Cookie Ice Cream Cake może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz naturalne masło orzechowe, cukier cukierniczy, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym, oraz {Lżejszy} ciasto lodowe z masłem orzechowym z ciasteczkową skórką ciasta.
Instrukcje
Linia 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z dwoma 24-calowymi arkuszami plastikowej folii, pozwalając nadmiar powiesić na bokach. Ułóż 9 ciastek na patelni i 3 ciasteczka stojąc wzdłuż każdej strony.
Ciepłe masło orzechowe w kuchence mikrofalowej przez 30 sekund; mżawka 1/4 szklanki na ciasteczka na patelni. Łyżka lodów czekoladowych na wierzchu i przykryć 8 ciasteczkami. Powtórz warstw dwa razy z 1/4 szklanki masła orzechowego, kufel lodów i więcej ciastek. Przykryj zwisającą folią i naciśnij, aby skompresować warstwy. Przykryć drugim arkuszem plastiku i zamrozić na co najmniej 3 godziny i do 1 tygodnia.
Aby odsmażyć, zanurz patelnię w ciepłej wodzie, rozpakuj ciasto i odwróć talerz na górze. Odwróć ciasto i usuń patelnię i zawiń. Powrót ciasto do zamrażarki.
Śmietanę i cukier ubić na sztywną masę.
Rozprowadzić na cieście i w razie potrzeby posypać czekoladą.