Masło Miodowe

Masło Miodowe
Masło miodowe jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 0g białka, oraz 17g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako przyprawa i odbywa się w ok. 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wyznanie #140: masło miodowe to moja winna przyjemność ... miód i piwo chleb kukurydziany, Naleśniki pełnoziarniste miodowe z masłem miodowo-limonkowym, oraz Maślany miodowy chleb piwny z miodowym masłem.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać masło i miód na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Przechowywać pod przykryciem w lodówce.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn