Brown Butter-Cranberry tarta może być tylko deser szukasz. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Ten przepis służy 10. Mieszanka mąki, żółtka, śmietany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tarta Z Brązowym Cukrem-Żurawiną, Fig Brown Masło Frangipane Tarta, oraz Tarta Owocowa Z Brązowym Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym, pulse mąki z cukrem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać masło i pulsować, aż będzie wielkości małego groszku. W małej misce ubij śmietanę z żółtkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany Grzybów
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać mieszaninę kremu do robota kuchennego i pulsować, aż wilgotne okruchy tworzą. Ciasto obrócić na powierzchnię roboczą i wkleić w dysk. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez około 30 minut, lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala. Dopasuj ciasto do 10-calowej karbowanej patelni z wyjmowanym dnem; wykończ zwisające ciasto. Załatać wszelkie pęknięcia z wykończeniami ciasta. Przechowywać w lodówce skorupę tart przez około 30 minut, lub do czasu schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Wyłóż osłonkę tarty folią i napełnij ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Na małej patelni, roztopić masło z fasoli wanilii i nasion. Gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż masło zaczyna się złocisty i pachnie orzechowy, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 5 minut.
11
W średniej misce ubijamy jajka z 1 szklanką plus 1 łyżką cukru i skórką z cytryny. Odcedzić brązowe masło do mieszaniny jaj i ubijać aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Ubić mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
13
Wlać nadzienie do skorupy tarty i piec około 25 minut, aż się zrumieni i ustawi.
Przenieść do stojaka do ostygnięcia, około 2 godzin.
15
W rondlu połącz pozostały 1 szklankę cukru z żurawiną i wodą. Doprowadzić do duszenia na umiarkowanie wysokim ogniu i gotować, aż żurawiny po prostu podzielić i cukier jest rozpuszczony, o 4 protokół. Zeskrobać żurawinę do miski i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
16
Za pomocą łyżki z rowkiem ułóż żurawinę na tarcie i wyrzuć płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki