Maszyna Do Chleba Migdałowo-Czekoladowy Chleb

Maszyna Do Chleba Migdałowo-Czekoladowy Chleb
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 125 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, sól, lepsze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Migdałowy Chleb Z Cukinią, Bezglutenowy Chleb Czekoladowy Migdałowy, oraz Chocolate Chip Almond Butter Chleb Bananowy.

Instrukcje

1
Dokładnie zmierz, umieszczając wszystkie składniki z wyjątkiem migdałów w patelni do chleba w kolejności zalecanej przez producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
2
Dodać migdały na sygnał rodzynek / orzechów lub 5 do 10 minut przed zakończeniem ostatniego cyklu ugniatania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
RodzynkiRodzynki
3
Wybierz cykl słodki lub podstawowy / biały. Użyj średniego lub jasnego koloru skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Wyjąć upieczony chleb z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn