Mashpotini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 613 kalorii, 22g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, jalapeno, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy są .
Instrukcje
1
Jeśli schłodziłeś puree ziemniaczane, włóż je z powrotem do garnka do zupy i pieca i podgrzej, po prostu wydostając się na tyle, aby napełnić garnek crock, ponieważ możesz go uzupełnić później w partii.Włożyliśmy ziemniaki do garnka na ciepło-użyliśmy jednego do białych ziemniaków, a drugiego do słodkich ziemniaków.Ułóż dodatki w miseczkach i połóż na mashpotini bar z pustymi kieliszkami do martini i crockpot(s).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego