Masala Warzywna
Przepis warzyw Masalan jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Mieszanka marchew, chili w proszku, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Masala Warzywna, Mieszana Masala Warzywna, oraz Mieszana Masala Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
W zimnej wodzie umieść ziemniaki, marchew i fasolkę szparagową. Pozostawić do namoczenia podczas przygotowywania reszty warzyw; odcedzić.
W bezpiecznym naczyniu mikrofalowym umieść ziemniaki, marchew, fasolkę szparagową, groszek, sól i kurkumę. Gotować przez 8 minut.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować nasiona gorczycy i kminek; gdy nasiona zaczynają się rozpylać i pop, dodać cebulę i saute aż przezroczysty. Mieszać w pomidory, garam masala, imbir, czosnek i chili w proszku; saute 3 protokół.
Dodaj gotowane warzywa do mieszaniny pomidorów i saute 1 minutę.