Masło Crunch Batony Cytrynowo-Serowe

Masło Crunch Batony Cytrynowo-Serowe
Masło Crunch cytrynowo-serowe batony może być tylko przystawką, której szukasz. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, mąki, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Batony Z Masłem Crunch Lemon, Batony Crunch Z Masłem Orzechowym, oraz Czekoladowo-Orzechowe Batony Crunch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, umieść pierwsze 4 składniki w dużej misce i ubijaj mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładka. Lekko łyżkę 1 szklanki mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj 1 szklankę mąki do mieszaniny masła i ubić z małą prędkością, aż dobrze wymieszane. Naciśnij crust do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Aby przygotować nadzienie, miejsce twarogu w maszynce; proces 2 minut lub do gładkiej, skrobanie boki miski raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
TwarożekTwarożek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj 1 szklankę cukru granulowanego i pozostałe składniki, i proces aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
7
Wlać nadzienie na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
Piec w 350 przez 25 minut lub do Ustawienia (krawędzie będą lekko rumiane), i ostudzić. Przykryć i schłodzić przez 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn