Masło Crunch Batony Cytrynowo-Serowe
Masło Crunch cytrynowo-serowe batony może być tylko przystawką, której szukasz. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, mąki, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Batony Z Masłem Crunch Lemon, Batony Crunch Z Masłem Orzechowym, oraz Czekoladowo-Orzechowe Batony Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, umieść pierwsze 4 składniki w dużej misce i ubijaj mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładka. Lekko łyżkę 1 szklanki mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Dodaj 1 szklankę mąki do mieszaniny masła i ubić z małą prędkością, aż dobrze wymieszane. Naciśnij crust do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut.
Aby przygotować nadzienie, miejsce twarogu w maszynce; proces 2 minut lub do gładkiej, skrobanie boki miski raz.
Dodaj 1 szklankę cukru granulowanego i pozostałe składniki, i proces aż dobrze wymieszane.
Wlać nadzienie na skórkę.
Piec w 350 przez 25 minut lub do Ustawienia (krawędzie będą lekko rumiane), i ostudzić. Przykryć i schłodzić przez 8 godzin.