Masło brandy (twardy sos)

Masło brandy (twardy sos)
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i laktoovo-wegetariańskich do swojego repertuaru, Brandy Butter (Hard Sauce) może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten napój ma 366 kalorii , 0 g białka i 26 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 69 centów za porcję. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jeśli masz pod ręką brandy, masło, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Hard-Boiled Egg Gratin In A Bechamel Sauce , The Ultimate Frozen Coconut 'Ice Cream' with Hard Shell Chocolate Sauce i Brandy Alexander Brownies .

Instrukcje

1
Włóż masło, cukier puder, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i brandy lub koniak do robota kuchennego i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Przełóż sos do miski i wstaw do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
KoniakKoniak
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Wyjąć z lodówki około godziny przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn