Marynowany stek z salsy żurawinowo-Malinowej

Marynowany stek z salsą żurawinowo-malinową wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 243 kalorie, 16G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.43 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sos chili, sok z limonki, stek z flanki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Spróbuj Beer-marynowany stek z grilla z salsą brzoskwiniowo-pomidorową, Stek marynowany z czerwonego wina z Pomidorkiem wiśniowym Caprese Salsa, oraz Marynowany Stek Z Flanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce. Trim fat from steak.
Umieść stek w kuchence elektrycznej; dodaj mieszankę sosu chili, obracając stek do płaszcza. Przykryć pokrywką i gotować na dużym ogniu przez 1 godzinę. Zmniejsz ustawienie ciepła do niskiego; gotuj przez 9 godzin.
Połączyć cebulę, kolendra, i pieprz jalapeo w robocie kuchennym, i Puls 5 razy lub aż drobno posiekane.
Dodaj 1 łyżkę soku z limonki, kminek i kruszone owoce żurawinowo-malinowe i proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać łyżką do miski; przykryć i schłodzić.
Wyjmij stek z wolnej kuchenki, wyrzucając płyn do gotowania. Pokroić stek. Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozłóż około 1 1/2 łyżki salsy na każdej tortilli. Łyżka około 1/2 szklanki rozdrobnionego steku w dół środka każdej tortilli; zwinąć.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.