Marynowany Grillowany Kurczak

Marynowany kurczak z grilla może być po prostu bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Ten przepis służy 4 osobom. To danie główne zawiera 271 kalorii , 36 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Za 1,75 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. To będzie hit na Twoim wydarzeniu z okazji czwartego lipca . Ten przepis z Taste of Home wymaga octu balsamicznego, soku z cytryny, przyprawy cytrynowo-pieprzowej i połówek piersi kurczaka. Od przygotowania do talerza, według tego przepisu zajmie to około 20 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 55% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Kebab z grillowanego kurczaka w marynowanym jogurcie z sałatką z grillowanej cukinii , Kurczak marynowany Mojo z grillowanymi fioletowymi ziemniakami i paloną kukurydzą i salsą z czarnej fasoli z tortillą z grillowanej mąki oraz Marynowany kurczak z grilla .
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz ocet, olej, sok z cytryny i pieprz cytrynowy; dodaj kurczaka. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Zwilż papierowy ręcznik olejem kuchennym; za pomocą szczypiec o długich trzonkach delikatnie posmaruj ruszt grilla. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu lub piecz w odległości 4 cali od ognia przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr wskaże 170°.