Marynowany cytrusem łosoś Grillowany z sałatką Tabbouleh
Przepis cytrusowo-marynowany Grillowany łosoś z sałatką Tabbouleh jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. To danie główne ma 769 kalorii, 73g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 9,81 zł / porcja, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 232 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka soku z pomarańczy, mięty, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Z łyżeczką wynik 99% to danie jest super. Spróbuj Mięta Marynowane Grillowane Krewetki Tabbouleh Sałatka, Cytrusowo-marynowane krewetki z grillowaną cebulą i sałatką pomarańczową, oraz Grillowany łosoś z sałatką z cytrusowo-kopru włoskiego i grillowaną Escarole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do sałatki włóż pszenicę bulgur, wrzącą wodę, sok z cytryny i olej do dużej miski i delikatnie wymieszaj. Natychmiast przykryć ręcznikiem do naczyń i odstawić na 1 godzinę. Odkryj i puch z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać skórkę, natkę pietruszki, szczypiorek, cebulę, miętę, sól i pieprz i delikatnie wymieszać. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.Tymczasem na łososia w szerokim, płytkim naczyniu wymieszać 2 łyżki oleju, skórki i soku, sól i pieprz. Ułóż łososia w naczyniu, Obróć, aby pokryć całość marynatą, przykryć i schłodzić przez 30 minut.Przygotuj grill do gotowania na średnim ogniu, szczotkując ruszty grillowe olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Usuń łososia z marynaty; wyrzucić pozostałą marynatę. Ułóż łososia na grillu, Skórka do góry, i gotować, przewracając raz, aż złoty kolor z obu stron i po prostu gotowane przez, o 10 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Przełożyć na talerz i odstawić na 5 minut.W średniej misce wymieszać cebulę, pomidory, ogórki, pozostałą 1 łyżkę oleju, sok z cytryny, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gałązki Kopru Włoskiego
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Podawać łososia na łóżku sałatki tabbouleh z mieszanką pomidorowo-ogórkową łyżką na górze.
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.