Marynowane warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, buraki, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynowane Warzywa, Marynowane Warzywa, oraz Marynowane Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Buraki obrać, a następnie pokroić w bardzo cienkie plasterki (mniej niż 1/8 cala) krajalnicą i przenieść do niereaktywnej żaroodpornej miski. W oddzielnych nieaktywnych żaroodpornych miseczkach połącz marchew z kminkiem, seler z kolendrą i kalafior z shichimi togarashi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Shichimi Togarashi
Całe Nasiona Kolendry
Nasiona Kminku
Kalafior
Marchew
Seler
Burak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
W międzyczasie zagotuj wodę, ocet, cukier i sól w dużym niereaktywnym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia i wlać 1 1/2 szklanki gorącej solanki na buraki, 2 szklanki na marchew, 2 szklanki na seler, a pozostałą ciecz na kalafior. Schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając i tłocząc warzywa (lub zanurzając je małym talerzem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Warzywa
Marchew
Seler
Burak
Solanka
4
Przenieść każde warzywo płynem do wytrawiania do oddzielnego szczelnego pojemnika i schłodzić, przykryte, wstrząsając od czasu do czasu, co najmniej 1 tydzień.