Marynowane Warzywa

Marynowane Warzywa
Marynowane warzywa to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka małych marchewek, buraków, shichimi togarashi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Marynowane Warzywa, Marynowane Warzywa, oraz Marynowane Warzywa.

Instrukcje

1
Buraki obrać, a następnie pokroić w bardzo cienkie plasterki (mniej niż 1/8 cala) krajalnicą i przenieść do niereaktywnej żaroodpornej miski. W oddzielnych nieaktywnych żaroodpornych miseczkach połącz marchew z kminkiem, seler z kolendrą i kalafior z shichimi togarashi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W międzyczasie zagotuj wodę, ocet, cukier i sól w dużym niereaktywnym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć z ognia i wlać 1 1/2 szklanki gorącej solanki na buraki, 2 szklanki na marchew, 2 szklanki na seler, a pozostałą ciecz na kalafior. Schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając i tłocząc warzywa (lub zanurzając je małym talerzem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
4
Przenieść każde warzywo płynem do wytrawiania do oddzielnego szczelnego pojemnika i schłodzić, przykryte, wstrząsając od czasu do czasu, co najmniej 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
5
Podawać za pomocą łyżki szczelinowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1
Marynowane warzywa można schłodzić do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn