Marynowane przegrzebki zawinięte w boczek
Marynowane przegrzebki zawinięte w boczek to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wykałaczki, syrop klonowy, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 568 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 33 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 93%. Podobne przepisy to Przegrzebki Zawinięte W Boczek, Przegrzebki Z Boczkiem, oraz Przegrzebki z boczkiem z grilla.
Instrukcje
Wymieszać razem syrop klonowy, sos sojowy, i musztarda Dijon w misce, aż będzie gładka.
Dodaj przegrzebki, i wrzucić do herbu. Przykryj miskę folią i marynuj co najmniej godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia z blachą z folii aluminiowej.
Ułóż kawałki boczku na blasze do pieczenia, aby nie nakładały się na siebie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż część tłuszczu wytworzy się z boczku; boczek powinien być nadal bardzo miękki i giętki, około 8 minut.
Usuń boczek z blachy do pieczenia i poklepać papierowymi ręcznikami, aby usunąć nadmiar tłuszczu.
Spuścić lub wytrzeć tłuszcz z blachy do pieczenia.
Owinąć każdy kawałek przegrzebka z kawałkiem boczku i zabezpieczyć wykałaczką.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Posypać przegrzebki brązowym cukrem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż przegrzebki są nieprzezroczyste i boczek jest chrupiące, 10 do 15 protokół, obracając raz.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir.
![2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.]()
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
The 2014 Chardonnay, Sonoma Coast, is typical for the variety with aromas of apples, white peaches and citrus. With longer time in the glass nuanced aromas of nutmeg, slight toast and vanilla come to play along with suggestion of pineapple and ripe Meyer lemons. The mouth feel is crisp and restrained with clear minerality and purity of fruit. Rich, elegant and beautifully balanced.