Marynowane pieczarki z serem pleśniowym
Marynowane grzyby z serem pleśniowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Mieszanka soku z cytryny, sól przyprawowa, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 127 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Marynowana Cebula Z Sera Pleśniowego, Marynowane pieczarki i ser, oraz Pieczarki Z Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj ser pleśniowy, olej roślinny, sok z cytryny, ocet winny biały, czosnek, sól przyprawową, cukier biały, suchą musztardę i ostry sos. Wymieszać z grzybami. Przykryć i przechowywać w lodówce 4 do 6 godzin przed podaniem.