Marynowane pieczarki z serem pleśniowym

Marynowane pieczarki z serem pleśniowym
Marynowane grzyby z serem pleśniowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Mieszanka soku z cytryny, sól przyprawowa, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 127 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Marynowana Cebula Z Sera Pleśniowego, Marynowane pieczarki i ser, oraz Pieczarki Z Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj ser pleśniowy, olej roślinny, sok z cytryny, ocet winny biały, czosnek, sól przyprawową, cukier biały, suchą musztardę i ostry sos. Wymieszać z grzybami. Przykryć i przechowywać w lodówce 4 do 6 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Ostry SosOstry Sos
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn