Marynowane Fondue Wołowe
Potrzebujesz bezglutenowy hor d ' oeuvre? Marynowane Fondue wołowe może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 16. Za $3.25 za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 482 kalorii, 29g białka, oraz 38g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką polędwicę wołową, ocet, chrzan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 42%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Fondue Z Polędwicy Marynowanej, Fondue wołowe z sosami, oraz fondue wołowe z sosami do maczania.
Instrukcje
W miarce 1 szklanki połącz sos sojowy, sos Worcestershire i czosnek. Podziel mieszaninę między dwie duże, zamykane plastikowe torby.
Dodaj wołowinę do jednej torby; dodaj wieprzowinę do drugiej torby. Uszczelnij torby i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 4 godziny, od czasu do czasu obracając.
W międzyczasie w małej misce połącz składniki sosu chrzanowego. W innej misce połącz sos pomidorowy, sos stekowy i brązowy cukier. Przykryj i wstaw do lodówki sosy do podania.
Odcedź mięso i wyrzuć marynatę. Osusz mięso ręcznikami papierowymi. Używając jednego garnka do fondue na sześć osób, podgrzej 2-3 szklanki oleju w każdej doniczce do 375°. Widelcami do fondue gotuj mięso na oleju, aż osiągnie pożądane wysmażenie.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Bodegas Naveran Dama Cava z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
Jeden z niewielu Vintage Cavas wyprodukowanych w Hiszpanii. Dama jest pełna, ale jasna i rześka. Osiedle Naverán produkuje wysokiej jakości Cavas od 1901 roku. Wszystkie wykonane tu Cavas pochodzą z winnic będących własnością i kontrolowanych przez posiadłość. Dama jest fermentowana w butelce (a la méthode champenoise) i starzona w osadzie przez 24 miesiące.Caves Naveran to producent najwyższej jakości Cava, który wykorzystuje winogrona uprawiane na terenie posiadłości. Naveran Dama to arcydzieło Cava, połączenie Chardonnay, które nadaje Wino i objętość, oraz Parellada, która nadaje pikantny, jasny charakter, który przecina maślaną okrągłość Chardonnay. Miłośnicy szampana będą cieszyć się tym śródziemnomorskim "Farmer' s fizz " z ostrygami, surowym tuńczykiem i sushi. Jego świeża kwasowość uzupełnia również desery owocowe, zwłaszcza brzoskwinie i pokrojone pomarańcze.