Marynowane Czerwone Winogrona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanych czerwonych winogron. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje $2.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 234 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz waniliową, pieprzową, cynamonową laskę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Winogrona Marynowane, oraz Winogrona Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć winogrona i usunąć z łodygi.
Pokroić koniec łodygi off winogron i odstawić.
W małym rondlu połącz ocet, wodę i cukier.
Umieścić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Umieść przyprawy na dnie słoika.
Lejek przycięte winogrona do słoika na górze przypraw.
Wlać gorący ocet do słoika na winogrona.
Pozostaw winogrona do ostygnięcia.
Umieścić pokrywkę na słoiku i przechowywać w lodówce.
Pozostaw marynowane winogrona w lodówce przez co najmniej 24 godziny przed podaniem.