Marynowane buraki z melasą z granatu i tostami Pepitas

Marynowane buraki z melasą z granatu i tostami Pepitas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj marynowane buraki z melasą z granatu i tosty Pepitas spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz melasę z granatu, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantne Tosty Pepitas, Karmelowy Flan jabłkowy z tostami Pepitas, oraz Pieczony Hummus Butternut z tostami Pepitas.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek trzy czwarte zimną wodą i dodaj buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Obficie posypać wodą koszerną solą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień i gotować delikatnie, aż buraki będą miękkie po przekłuciu końcówką noża, 30 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Odcedzić i ostudzić na około 10 minut.
4
Buraki obrać, "wycierając" skórę ręcznikiem kuchennym. Przyciąć twarde części wierzchu i dna małym nożem i pokroić każdego buraka na 6 do 8 klinów, jak kliny pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Buraki umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wymieszać ocet jabłkowy, ocet balsamiczny, melasę z granatu, brązowy cukier oraz sól morską i pieprz do smaku w innej misce, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa Z GranatówMelasa Z Granatów
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
RamięRamię
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać buraki i wrzucić dokładnie do herbu. Marynować w lodówce przez 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
8
Gotowy do podania, dodać oliwę z oliwek i wymieszać, aby pokryć buraki. Smak do przypraw, dodając więcej soli morskiej i pieprzu w razie potrzeby. Top z pepitas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn