Marynowane buraki z imbirem i pomarańczą
Marynowane buraki z imbirem i pomarańczą to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 244 kalorie, 9g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do marynowania, imbir gałkowy, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 1437 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Prażone Buraki Z Pomarańczą I Imbirem, oraz Buraki Imbirowe Pomarańczowe Z Marchewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuść warzywną kulturę starterową w pół szklanki przefiltrowanej wody i ubijaj miód, aż miód zostanie dokładnie włączony do wody. Pozostawić przystawkę do siedzenia w temperaturze pokojowej przez około pięć minut podczas przygotowywania pozostałych składników.W misce do miksowania wrzucić razem buraki, imbir, skórkę pomarańczową i przyprawę do marynowania.
Warstw tę mieszaninę do słoika mason.Przykryć buraki hodowlą starterową, dodając w razie potrzeby przefiltrowaną wodę, aby całkowicie zanurzyć je pod cieczą. W razie potrzeby zważyć buraki, aby spoczywały poniżej poziomu cieczy i pozwolić im fermentować w temperaturze pokojowej przez trzy do siedmiu dni przed przeniesieniem do lodówki.