Marynowana sałatka warzywna z nori Vinaigrette to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 189 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, nori, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Marynowana Sałatka Warzywna, Marynowana sałatka warzywna z jajkami na miękko, oraz Marynowana sałatka warzywna z jajkami na miękko dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść rzodkiewki, marchew, cebulę iliczba w 4 oddzielnych miseczkach lub słoikach.Przynieś cukier, sól, 1 szklankę octu i 2 szklanki wody do wrzenia w medium, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany