Marynowana Sałatka pomidorowa z ziołami
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Marynowana Sałatka pomidorowa z ziołami może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, brązowego cukru, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Farro z pomidorami i ziołami, Sałatka fasolowo-pomidorowa z ziołami, oraz Sałatka fasolowo-pomidorowa z ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory pokroić na 4 kliny, następnie pokroić na pół i dodać do miski. Lop z wierzchołków zielonej cebuli, a następnie pokroić białe i głównie jasnozielone części naprawdę cienkie.
Do słoika dodaj oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, brązowy cukier, szczyptę soli i pieprzu. Przykręć pokrywę i wstrząśnij, aby połączyć.
Wlać sos na pomidory i wrzucić.
Dodać zioła i delikatnie wrzucić do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez kilka godzin przed podaniem.