Marynowana przystawka

Marynowana przystawka
Marynowana przystawka to przystawka dla 16 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 13 g tłuszczu i łącznie 154 kalorie . Za 83 centy za porcję przepis ten pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieczarki, częściowo odtłuszczoną mozzarellę, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 25 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, pierwotną i דל פחמימות,zną . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 36% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Antipasto z papryczką peperoncini i oliwkową tapenadą , Azjatyckie marynowane udka z kurczaka i Azjatycki marynowany bakłażan .

Instrukcje

1
W dużej, zamykanej torbie plastikowej wymieszaj pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Dodaj ser, oliwki i pieczarki; zamknij woreczek i obróć, aby pokryć. Schłodź w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
3
Odcedź marynatę; odłóż 2 łyżki. Nadziej salami na wykałaczki. Ułóż na dużym półmisku; skrop odłożoną marynatą. Ułóż mieszankę serową wokół salami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn