Marynowana Przepiórka z oliwkami i Stregą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 734 kalorie. Na 8,07 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cytrusowe Marynowane Przepiórki, Przepiórki Azorskie Podwójnie Marynowane, oraz Sezam marynowany z jajkiem przepiórczym i piernikowym majonezem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dzień wcześniej: umyć przepiórkę i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepiórki
2
Połączyć miód, 1 szklanka oliwy z oliwek, ocet i świeży czarny pieprz w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Wrzucić przepiórki i wymieszać, aż dobrze pokryte. Pozostawić do marynowania przez noc w lodówce lub przez 2 godziny w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami