Marynowana pierś z kaczki w stylu japońskim może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 55g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 764 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz sos sojowy, piersi z kaczki, sos teriyaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Marynowana Pierś Z Kaczki Z Salsą Mango, Marynowana pierś z kaczki z ziemniakami smażonymi, oraz Kaczka Broast W Stylu Japońskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki marynaty w dużej misce lub pojemniku do przechowywania, przykryj, przechowuj w lodówce kilka godzin lub na noc.Rozgrzej piekarnik do 180C.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Usuń piersi kaczki z marynaty, zamów marynatę.Piersi kaczki gotować bokiem w dół na dużej patelni, aż skóra będzie rumiana i chrupiąca, a tłuszcz wytrąca się z skin.In naczynie odporne na piekarnik wlać wystarczającą ilość zarezerwowanej marynaty, tak aby płyn dotarł około połowy każdej piersi, Odrzuć resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kaczki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Włożyć mięso z piersi kaczki do marynaty i gotować w piekarniku przez 20-25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kaczki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Usuń kaczki i pozostaw na 5 minut, pokrój grubo.W razie potrzeby, co robię. Usuń nadmiar tłuszczu z powierzchni cieczy, umieść patelnię nad kuchenką i wymieszaj trochę wody z odrobiną mąki kukurydzianej, dodaj to do marynaty i zagęść, podawaj jako dodatkowy sos z kaczką.Na warzywa.
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Połącz miso, mirin, sake, cukier, ocet i sos sojowy w rondlu i podgrzej na średnim ogniu, aby rozpuścić cukier, zdjąć z ognia i ustawić na jedną stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Miso
Japoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Rozgrzej trochę oleju na wok lub dużej patelni, dodaj wszystkie warzywa i chili z wyjątkiem zielonej cebuli, smażyć 4-5 minut, aż warzywa będą po prostu miękkie, chcesz, aby nadal miały ładny chrupanie.