Marynowana Jicama, imbir i letnia papryka

Marynowana Jicama, imbir i letnia papryka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 11 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz kombinację, sok z limonki, jicamę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Kiszone winogrona z Jicamanem i nasionami selera, Sałatka z czerwonej kapusty z Jicamanem i papryką, oraz MeV Meksykańskie z fasolą, papryką i Jicamą.
Instrukcje
Wlać sok z limonki, ocet, sól i cukier do średniej miski. Ustaw sitko nad miską. Imbir drobno posiekać, włożyć do sitka i wycisnąć sok do miski.
Ubić solankę do wymieszania.
Slice jicama 1/4 W. grube i pokroić plastry na połówki lub ćwiartki. Pokrój paprykę i chile na cienkie rundy.
Dodać do solanki i delikatnie obrócić, aby wymieszać.
Schłodzić co najmniej 1 godzinę, mieszając co jakiś czas, aby smaki mogły się rozwijać.
Podawać na zimno. Przechowuje, schłodzony, do 2 dni.