Marynowana fasolka szparagowa i pomidory z koperkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanej fasolki szparagowej i pomidorów z koperkiem. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 107 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jeśli masz koperek, ząbek czosnku, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marynowany Koperek Zielona Fasola, Marynowana fasola szparagowa z pomidorami, oliwkami i fetą, oraz Marynowane pomidory z musztardą i koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolę, przykryte, w dużym garnku lekko osolonej wrzącej wody na dużym ogniu 10 minut lub do chrupkiego-przetargu.
W dużej szklanej misce umieścić koperek i kolejne 3 składniki.
Fasolę dobrze odsączyć i dodać do masy koperkowej.
Dodać oliwę z oliwek i dobrze wymieszać.
Dodaj pomidora i cebulę, i wrzucić delikatnie. Przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Usunąć fasolę z lodówki i odstawić, przykryte, w temperaturze pokojowej 1 godzinę.
Dodać 2 łyżki soku z cytryny i delikatnie wymieszać. Smak do przypraw, i dodać pozostały sok z cytryny, w razie potrzeby.