Marynowana czerwona cebula z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu

Marynowana czerwona cebula z
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przystawki receptur, więc dać marynowanej czerwonej cebuli z ' rzemieślnik Żydowski Deli w domu spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu jabłkowego, cebula, laska cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pastrami Benedykta z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, Klasyczna sałatka z kurczakiem z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, oraz Sałatka "dietetyczna" Zuke z ' rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu.

Instrukcje

1
Połącz cebulę, ocet, cukier, liście laurowe, laska cynamonu, pokruszona czerwona papryka, jeśli używasz, ziarna pieprzu, goździki i sól w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Dodać cebulę, a następnie zdjąć patelnię z ognia. Pozostawić cebulę i marynowaną solankę do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie przenieść do niereaktywnego pojemnika z ciasną pokrywką. Przechowywać w lodówce przez 1 dzień, aby umożliwić smaki do stopienia. Marynowana czerwona cebula będzie przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn