Marynata szarpana taty
Marynata taty może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru marynaty. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, cebula w proszku, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, Jagnięcina Jerky, oraz Suszona Dziczyzna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem sos sojowy, sos Worcestershire, płynny dym, i ostry sos pieprzowy w misce. Przyprawić czosnkiem w proszku, cebulą w proszku, pieprzem i cukrem; mieszać do wymieszania.
Aby użyć, wrzucić jeden funt cienko pokrojonego mięsa z marynaty, aż dobrze pokryte.
Umieść w zamykanej plastikowej torbie i wyciśnij powietrze. Marynować w lodówce przez 48 godzin, mieszając dwa razy.
Wyjąć mięso z marynaty i wyrzucić nadmiar marynaty. Przygotuj jerky zgodnie ze wskazówkami producenta palacza lub odwadniacza.