Martini Mahimahi
Martini Mahimahi to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwki nadziewane pimiento, marynatę martini, gin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 10%. Spróbuj Creepy Eyeball Martini (liczi Matchan i Blood Orange Martini), Masło orzechowe i galaretka Martini (AKA PB & J Martini), oraz Mahimahi BLT dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyprawiamy rybę solą i pieprzem. Włóż 1-gal. zamykana plastikowa torba i dodaj marynatę. Zamknąć worek i marynować w temperaturze pokojowej około 20 minut.
Odcedzić, oszczędzając czosnek i wyrzucić marynatę. Osusz rybę i czosnek papierowymi ręcznikami, aby uniknąć kapania alkoholu w pobliżu ciepła.
Rozgrzać olej na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodaj rybę, czosnek i oliwki. Gotować ryby, aż rumiane z jednej strony, 3 do 4 protokół. Odwróć i gotować, aż gotowane przez, ale nadal wilgotne w centrum, 2 do 3 minut więcej.
Zdjąć patelnię z ognia i przenieść rybę na talerz, pozostawiając czosnek i oliwki na patelni.
Wlać sok z cytryny i bulion z kurczaka na patelnię i wymieszać, aby zebrać brązowe kawałki, następnie wymieszać wermut i gin. Powrót patelni na dużym ogniu i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół. Wymieszać z masłem do zgęstnienia.
Na rybę polać sosem z oliwkami i czosnkiem.