Marshmallow-Musli Brownies
Marshmallow-musli Brownies może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz betty supreme original brownie mix, pianki, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Marshmallow-Musli Brownies, Mississippi Mud Brownies {AKA Frosted Marshmallow Brownies}, oraz Brownies Marshmallow.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko patelni 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania. (Dla łatwiejszego cięcia, Pan linii z folią, a następnie smarować folią na dnie tylko patelni.)
W średniej misce, wymieszać brownie mix, torebka z syropem czekoladowym, olej, woda i jajka, aż dobrze wymieszane.
Rozprowadzić równomiernie na patelni; posypać granolą na cieście.
Piec 28 do 30 minut lub do wykałaczki włożonej 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty.
Natychmiast posypać pianki na ciepłe ciasteczka. Broil o 4 do 5 cali od ciepła 30 do 60 sekund lub aż pianki są złotobrązowe. (Uważaj uważnie pianki szybko brązowieją.) Całkowicie schłodzić dla łatwiejszego cięcia, około 1 godziny. W przypadku 30 prętów pokrój w 6 rzędów na 5 rzędów.