Marokańskie golonki jagnięce z polentą i białą fasolą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać marokańskie jagnięce shanks z polentan i białej fasoli spróbować. Jedna porcja zawiera 907 kalorii, 96g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na $6.89 za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Jeśli masz czosnek, pomidory, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Duszone golonki jagnięce z białą fasolą, Duszone Golonki Jagnięce Z Białą Fasolą, oraz Toskańskie jagnięce golonki z białą fasolą.
Instrukcje
1
Fasolę zalać zimną wodą w dużej misce i namoczyć na noc, osuszyć jagnięcinę w mące; wytrząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Cukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony Cukier
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Rozgrzać olej w dużym rondlu; gotować jagnięcinę w partiach, aż rumiane na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodać cebulę i czosnek; gotować mieszając, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodać przyprawy do patelni; gotować mieszając o 2 protokół lub aż pachnące.Wmieszać fasolę, skórkę, sok, nierozcieńczone pokruszone pomidory, wywar i pastę i doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć ogień i gotować pod przykryciem przez 40 minut.Uncover; gotować na wolnym ogniu przez około 50 minut lub aż jagnięcina i fasola będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Dodatki (opcjonalnie)
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groch łuskany, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Podgrzać wodę i mleko w dużym rondlu (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Białe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Dodać polentę; gotować mieszając około 5 minut lub aż płyn zostanie wchłonięty i polenta zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
7
Mieszankę jagnięcą podawać na polencie i posypać połączoną dodatkową skórką, pietruszką i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu