Marokański kurczak i marchewka

Marokański kurczak i marchew jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać migdały marconan, sól koszerna, cynamon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marokańska Sałatka Z Kurczaka Z Marchewką Przepis, Marokański Gulasz Z Kurczaka Z Karczochami I Marchewką, oraz Marokański Duszony Kurczak Z Marchewką I Złotymi Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj kurczaka z 2 łyżkami. olej, przyprawy i 1/2 łyżeczki. sól.
Ciepło Pozostałe 1 łyżka. olej na dużej patelni żaroodpornej lub żeliwnej patelni na średnim ogniu. Gotować skórkę kurczaka bok w dół, aż skóra jest chrupiące, o 4 protokół; przenieść na talerz.
Dodaj marchew na patelnię i gotuj, często mieszając, aż zacznie zmiękać, około 4 minut.
Dodaj rodzynki, migdały i pozostałą 1/2 łyżeczki. sól. Ułóż skórkę kurczaka na wierzchu marchewki.
Pieczeń, aż marchewki są rumiane i kurczak jest gotowane przez, o 20 protokół.
* Marchew tęczowa, sprzedawana na rynkach rolnych i niektórych supermarketach, smakuje jak zwykła marchew, ale dodaje mieszankę jasnych kolorów.