Marokański gulasz z kurczakiem i perłową cebulą
Marokański gulasz z kurczakiem i cebulą perłową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś perłową cebulę, bulion warzywny, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Gulasz wieprzowy z twardym cydrem, cebulą perłową i ziemniakami, Kurczak Z Kurkami I Perłową Cebulą, oraz Kotlety z kurczaka z pieczarkami i cebulą perłową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać seler, posiekaną cebulę i paprykę w gorącym oleju, aż zmiękną, o 5 protokół. Czosnek wymieszać z mieszaniną selera; gotować i mieszać, aż pachnące, o 1 minutę więcej.
Do garnka wlać bulion warzywny, dodać pomidory, marchew, ziemniaki, cebulę perłową, tymianek, sól i pieprz. Doprowadzić bulion do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół.
Wymieszać kurczaka i pieprz czerwony płatki do garnka; gotować, aż kurczak jest gorący, 5 do 10 protokół. Ocet wymieszać z zupą tuż przed podaniem.