Marokańska Zupa Marchewkowa
Marokańska zupa z marchwi to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz miód, marchewkę, niskosolny bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Przepis ten zachwycił 884 osoby. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marokańska Zupa Marchewkowa, Marokańska Zupa Marchewkowa, oraz Marokańska Marchewkowa Zupa Z Czerwonej Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Reduceheat, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż marchewki sąbardzo miękkie, o 20 protokół.
Wymieszać nasiona kminku w małej patelni overmedium-wysokie ciepło, aż pachnące, 4 do 5 minut; ostudzić. Drobno zmielić w młynku do przypraw.
Zupę wyjąć z ognia. Puree w blenderze, aż będzie gładkie. Powrót do nazwy pan.
Wymieszać z miodem, sokiem z cytryny i wszystkimspice. Doprawić solą i pieprzem.
Jogurtówkę skropić obficie kminkiem.
W porcji: 154,7 kcal kalorii, 42,1% kalorii z tłuszczu, 7,2 g tłuszczu, 4,5 g tłuszczów nasyconych, 22,1 mg cholesterolu, 18,7 g węglowodanów,3.