Marokańska Starta Sałatka z marchwi i buraków
Marokańska Starta Sałatka z marchwi i buraków jest bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 110 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka soli, liści mięty, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Sałatka Z Tartych Buraków, Tarta surowa Sałatka z buraków z Jicamą, awokado i pomarańczą, oraz Sałatka Z Tartej Marchewki Na Słodko są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W średniej wielkości misce umieścić startą marchewkę.
Utarte buraki przełożyć na sito i krótko spłukać zimną wodą. Spowoduje to wypłukanie trochę nadmiaru soku z buraków, który w przeciwnym razie może zabarwić całe buraki sałatkowe na Czerwono. Osuszyć ręcznikiem papierowym.
Następnie dodaj do miski z marchewką.
Dodać rodzynki. Wymieszać, aby delikatnie połączyć.
Zrobić dressing: w małej misce, ubić razem paprykę, kminek, cynamon, sól,i cayenne. Następnie dodać sok z cytryny i miód i ubić na gładką masę.
Ubierz marchewki i buraki, odstaw na godzinę:
Skrop marchew i buraki, następnie delikatnie złóż, aż marchew i buraki zostaną lekko pokryte.
Odstawić na godzinę przed podaniem, schłodzony lub w temperaturze pokojowej, aby opatrunek przesiąkł do marchwi i buraków.
Wymieszać pokrojoną miętę przed podaniem: tuż przed podaniem wymieszać kilka łyżek pokrojonych liści świeżej mięty.