Marokańska Zupa Z Soczewicy
Marokańska zupa z soczewicy może być tylko zupa, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 135 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz garam masala, łodygi selera, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. 1547 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Marokańska Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Marokańska Zupa Z Soczewicy, oraz Marokańska Zupa Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć średni garnek cienką warstwą wody. Na wysokości ciepła, podsmażyć cebulę i czosnek, aż woda się wchłonie, o 3 protokół.
Dodać pozostałe składniki i doprowadzić do wrzenia. Nadal gotować około 15 minut, lub aż soczewica są w pełni ugotowane(mają rozszerzone i są pomarańczowe).
Przełożyć 1/2 zupy do blendera i puree lub użyć blendera zanurzeniowego i puree, aż będzie gładka. Powrót do garnka i wymieszać z pozostałą zupą. Wyłącz ciepło, przykryj i pozostaw 5-10 minut, umożliwiając połączenie smaków przed podaniem.Informacje Żywieniowe
90gbiernik dietetyczny9. 80gSugars4. 20gProtein7. 80g