Marmolada Z Czerwonej Cebuli

Marmolada Z Czerwonej Cebuli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Marmolady z czerwonej cebuli. Ten przepis służy 12 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet balsamiczny, sól morską, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Marmolada Z Czerwonej Cebuli, oraz Marmolada Cebulowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę, tymianek i liść laurowy. Przykryć i gotować 25 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Wymieszać z solą i czosnkiem; gotować, odsłonięte, 2 minuty, często mieszając. Wymieszać z winem, brązowym cukrem i octem; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu 12 minut lub aż ciecz prawie odparuje i staje się syropowaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Zdjąć z ognia; wymieszać z pieprzem. Schłodzić do temperatury pokojowej. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Uwaga: Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn