Marmolada Z Czerwonej Cebuli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Marmolady z czerwonej cebuli. Ten przepis służy 12 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet balsamiczny, sól morską, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Marmolada Z Czerwonej Cebuli, oraz Marmolada Cebulowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, tymianek i liść laurowy. Przykryć i gotować 25 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z solą i czosnkiem; gotować, odsłonięte, 2 minuty, często mieszając. Wymieszać z winem, brązowym cukrem i octem; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu 12 minut lub aż ciecz prawie odparuje i staje się syropowaty.
Zdjąć z ognia; wymieszać z pieprzem. Schłodzić do temperatury pokojowej. Odrzuć liść laurowy.
Uwaga: Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.