Marmolada Z Boczku
Marmolada z bekonu może być tylko przyprawą, której szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać syrop sorgo, liść laurowy, sól koszerna i popękany pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Hamburgery Wieprzowe Z Boczkiem Marmolada, Szpik kostny z marmoladą Boczkową i grzankami na zakwasie, oraz Pieczona kanapka z indykiem z awokado, boczkiem, cebulową marmoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, często mieszając, 4 minut lub aż po prostu ciemny złoty brąz; odcedzić na ręcznikach papierowych. Wytrzyj patelnię do czysta; powrót boczek na patelnię.
Dodać sorgo; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Dodać ocet; gotować, często mieszając, 8 minut lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
Dodać bulion i liść laurowy; gotować 5 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Dodaj przyprawy. Fajne 30 minut.