Margarita krewetki i warzywa Kabobs

Margarita krewetki i warzywa Kabobs
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Jeśli 55 centów za porcję spada w budżecie, Margarita krewetek i warzyw Kabobs może być wielki bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 28. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pokrojonych warzyw, drewniane szaszłyki, env. sezon dressing mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Margarita Krewetki Kabobs, Krewetki i warzywa Kabobs, oraz Pikantne krewetki i Kaboby warzywne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać dressing mix, olej, tequila i sok z limonki, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
12–16 Uncji Pokrojonego Mięsa Mielonego (salami, Szynki I/lub Indyka)12–16 Uncji Pokrojonego Mięsa Mielonego (salami, Szynki I/lub Indyka)
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
TequilaTequila
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2
Wlać krewetki i warzywa w płytkim naczyniu; przykryć. Przechowywać w lodówce 30 min. do 2 godzin marynować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Usuń krewetki i warzywa z marynaty; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Rozgrzej grilla na średnim ogniu. Ułóż krewetki i warzywa na szaszłykach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Grill kabobs 5 do 8 min. albo aż krewetki staną się różowe, a warzywa są chrupiące-delikatne, obracając się po 4 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 28 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia0
Magazyn