Marchew w maśle cytrynowo-Pietruszkowym
Marchew w maśle cytrynowo-Pietruszkowym to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Za 30 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, sól, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Marchewka Dla Niemowląt Z Cytryną I Pietruszką, Pstrąg z pietruszką i masłem cytrynowym, oraz Fasola z masłem cytrynowym i pietruszkowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Miejsce 1. wody w dużym rondlu; dodaj marchewki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 7-9 minut lub do miękkości.
Odcedź; odłóż marchewki na bok.
Na tej samej patelni rozpuść masło na średnim ogniu. Dodaj pietruszkę, sok z cytryny i sól. Włóż marchewki na patelnię i podgrzej.