Marchew Pieczona
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Pieczona marchewka może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 101 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką, Pieczone karczochy, marchew i koper włoski z pieczonym na patelni halibutem, oraz Marchew pieczona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260° z regałem w dolnej trzeciej.
Marchew wymieszać z olejem, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i rozprowadzić na dużej 4-stronnej patelni. Pieczeń 20 minut. Zmniejszyć piekarnik do 163° i piec, mieszając od czasu do czasu, aż marchewki są rumiane i miękkie, o 25 protokół więcej.
Marchew można obrać dzień wcześniej i schłodzić w zamykanej plastikowej torbie wyłożonej wilgotnymi papierowymi ręcznikami.