Marchew Morelowo-Imbirowa
Marchew morelowo-imbirowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz małe marchewki, wodę, konfitury morelowe o niskiej zawartości cukru i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew Morelowa, Morelowo-Glazurowana Marchewka, oraz Marchewka Glazurowana Morelowo-Jalapeno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marchew i wodę połączyć w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 12 minut lub aż marchewki będą miękkie.
Odcedzić i przenieść marchew do miski.
Połącz konfitury, margarynę i imbir w rondlu. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, 2 minuty lub aż konserwy stopią. Marchewki wrzucić do rondla; lekko wrzucić. Gotować do całkowitego ogrzania.
Podawać z łyżką szczelinową.