Marchew, jabłko i seler

Marchew, jabłko i seler
Przepis marchew, jabłko i seler zacieru można zrobić w około 45 minut. Ta przystawka ma 163 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 102 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz crème fraîche, marchew, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Puree z selera, jabłka i chrzanu, Puree z zupy selerowej z Glazurowanym selerem i Curry jabłkiem, oraz Zacieru Selerowego I Pasternakowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć seler, marchew i jabłka do dużej patelni z wodą, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Odcedzić, wywinąć z powrotem do patelni i zgrubnie rozgnieść. Resztę składników wymieszać. Przykryć i ogrzać, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn