Marchew Glazurowana miodowo-sojowa

Marchew Glazurowana miodowo-sojowa
Marchew z miodem i soją może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 86 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, masło, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Marchewka Glazurowana Miodem, Marchew z miodem, oraz Marchew Z Miodem.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać marchew i gotować do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
3
Drenaż.
4
Na dużej patelni, roztopić masło. Mieszać w marchew i sos sojowy i gotować na dużym ogniu, aż marchewki są rumiane w miejscach, 2 protokół. Wymieszać miód i gotować, aż marchewki są szkliwione, 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
MarchewMarchew
MasłoMasło
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przełożyć na talerz i podawać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn