Marchew Francuska Glazurowana

Marchew Francuska Glazurowana
Przepis glazurowane marchewki francuskie jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka soli morskiej, cukru, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Marchew Glazurowana, Marchew Glazurowana, oraz Marchew Glazurowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść marchew na pochyłej patelni na tyle dużej, aby utrzymać marchew w jednej warstwie. W razie potrzeby użyj wielu patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj wystarczająco zimnej wody, aby ledwo je zakryć. Marchew gotować szybciej niż niektóre inne warzywa korzeniowe, więc trochę mniej wody jest lepiej tutaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
3
Dodać masło, cukier, tymianek, pieprz i szczyptę soli. Doprowadzić wodę do bardzo niskiego wrzenia, a następnie wyregulować ciepło, aby uzyskać delikatne gotowanie na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dusić spokojnie przez 15 lub 20 minut. Gdy ciecz zmniejszy się o połowę i zacznie zagęszczać przetestuj je na gotowe. Powinny one być zaczynają się nieco przetargu, ale nie zakończył gotowania.
5
Zacznij toczyć warzywa wokół na patelni od czasu do czasu. Ponieważ są prawie gotowane, a glazura staje się dość gruba, musisz je coraz bardziej zwijać. Poświęć im swoją niepodzielną uwagę. Chcesz usunąć je z ognia w odpowiednim czasie. . Większość cieczy wyparuje i pozostaniesz z błyszczącymi małymi klejnotami. Powinny być gotowane, ale nie papkowate.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Możesz zrobić je kilka godzin przed, ale nie przechowywać w lodówce je.
7
Podawać w temperaturze pokojowej lub delikatnie podgrzać we własnej glazurze. Wyreguluj przyprawę, udekoruj posiekanym szczypiorkiem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn