Marchew Francuska Glazurowana
Przepis glazurowane marchewki francuskie jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka soli morskiej, cukru, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Marchew Glazurowana, Marchew Glazurowana, oraz Marchew Glazurowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść marchew na pochyłej patelni na tyle dużej, aby utrzymać marchew w jednej warstwie. W razie potrzeby użyj wielu patelni.
Dodaj wystarczająco zimnej wody, aby ledwo je zakryć. Marchew gotować szybciej niż niektóre inne warzywa korzeniowe, więc trochę mniej wody jest lepiej tutaj.
Dodać masło, cukier, tymianek, pieprz i szczyptę soli. Doprowadzić wodę do bardzo niskiego wrzenia, a następnie wyregulować ciepło, aby uzyskać delikatne gotowanie na wolnym ogniu.
Dusić spokojnie przez 15 lub 20 minut. Gdy ciecz zmniejszy się o połowę i zacznie zagęszczać przetestuj je na gotowe. Powinny one być zaczynają się nieco przetargu, ale nie zakończył gotowania.
Zacznij toczyć warzywa wokół na patelni od czasu do czasu. Ponieważ są prawie gotowane, a glazura staje się dość gruba, musisz je coraz bardziej zwijać. Poświęć im swoją niepodzielną uwagę. Chcesz usunąć je z ognia w odpowiednim czasie. . Większość cieczy wyparuje i pozostaniesz z błyszczącymi małymi klejnotami. Powinny być gotowane, ale nie papkowate.
Możesz zrobić je kilka godzin przed, ale nie przechowywać w lodówce je.
Podawać w temperaturze pokojowej lub delikatnie podgrzać we własnej glazurze. Wyreguluj przyprawę, udekoruj posiekanym szczypiorkiem i podawaj.