Marchew Francuska Glazurowana

Marchew Francuska Glazurowana
Przepis glazurowane marchewki francuskie jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka soli morskiej, cukru, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Marchew Glazurowana, Marchew Glazurowana, oraz Marchew Glazurowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść marchew na pochyłej patelni na tyle dużej, aby utrzymać marchew w jednej warstwie. W razie potrzeby użyj wielu patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Dodaj wystarczająco zimnej wody, aby ledwo je zakryć. Marchew gotować szybciej niż niektóre inne warzywa korzeniowe, więc trochę mniej wody jest lepiej tutaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
3
Dodać masło, cukier, tymianek, pieprz i szczyptę soli. Doprowadzić wodę do bardzo niskiego wrzenia, a następnie wyregulować ciepło, aby uzyskać delikatne gotowanie na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
4
Dusić spokojnie przez 15 lub 20 minut. Gdy ciecz zmniejszy się o połowę i zacznie zagęszczać przetestuj je na gotowe. Powinny one być zaczynają się nieco przetargu, ale nie zakończył gotowania.
5
Zacznij toczyć warzywa wokół na patelni od czasu do czasu. Ponieważ są prawie gotowane, a glazura staje się dość gruba, musisz je coraz bardziej zwijać. Poświęć im swoją niepodzielną uwagę. Chcesz usunąć je z ognia w odpowiednim czasie. . Większość cieczy wyparuje i pozostaniesz z błyszczącymi małymi klejnotami. Powinny być gotowane, ale nie papkowate.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
6
Możesz zrobić je kilka godzin przed, ale nie przechowywać w lodówce je.
7
Podawać w temperaturze pokojowej lub delikatnie podgrzać we własnej glazurze. Wyreguluj przyprawę, udekoruj posiekanym szczypiorkiem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn