Manhattan-Style Fish Chowder

Manhattan-Style Fish Chowder
Zupa rybna w stylu Manhattanu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Na 7,14 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pastę pomidorową, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Manhattan Fish Chowder, Manhattan Fish Chowder, oraz Manhattan Fish Chowder z pieczonymi ziemniakami i boczkiem.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj cebulę, marchew, seler, i czosnek na patelnię; smażyć 10 minut lub aż lekko rumiane. Wymieszać z koncentratem pomidorowym; gotować 1 minutę. Wymieszać z winem; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać ziemniaki i kolejne 7 składników (ziemniaki przez liść laurowy); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4
Dodaj rybę. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn