Manhattan Clam Linguine
Manhattan Clam Linguine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 13g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, soli, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Manhattan Clam Chowder, Manhattan Clam Chowder, oraz Manhattan Clam Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać wodę, sól i zarezerwowany płyn małży do wrzenia w 4-litrowym piecu holenderskim.
Dodaj linguine. Gotować odkryte 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, Tylko do miękkości; odcedzić. Powrót do holenderskiego piekarnika; wrzucić 2 łyżki masła.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki masła w rondlu 2-ćwiartkowym. Wymieszać z pietruszką, bazylią, tymiankiem, pieprzem, czosnkiem i małż. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż małże zostaną podgrzane. Wymieszać z bitą śmietaną i winem; podgrzać, od czasu do czasu mieszając.
Polać sosem z małży, dodać ser. Wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.