Mango Salsa Łosoś
Mango Salsa Salmon wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 4,97 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 36 g białka , 22 g tłuszczu i łącznie 421 kalorii . Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . 74 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Ten przepis z Allrecipes wymaga kolendry, steków z łososia, cebuli i oliwy z oliwek. Świetnie sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 99% , to danie jest znakomite. Wypróbuj Łosoś z salsą mango , Łosoś z salsą mango i Łosoś z salsą mango , aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej brojler w piekarniku. Wyłóż patelnię do brojlerów folią.
Smaż steki z łososia na przygotowanej patelni przez 12 minut lub do momentu, aż będzie można je łatwo rozdrobnić widelcem.
Rozgrzej oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu i podsmaż cebulę, aż będzie miękka. Wymieszaj czosnek, pomidory i kolendrę. Gotuj, aż się rozgrzeje, 1 do 2 minut, i zdejmij z ognia.
Podawać do steków z łososia.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Ryby w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Archery Summit Arcus Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 59 dolarów za butelkę.
![Szczyt łuczniczy Arcus Pinot Noir]()
Szczyt łuczniczy Arcus Pinot Noir
To jasnoczerwone Pinot Noir charakteryzuje się głębokimi aromatami płatków róż, goździków, dojrzałych malin, przypraw, minerałów i słodkiego dębu. Skoncentrowane aromaty owocowe integrują się z delikatnymi taninami i zrównoważoną kwasowością, co prowadzi do bujnego środkowego podniebienia z bardzo długim i eleganckim finiszem. Głęboki, złożony i subtelny Arcus będzie pięknie pić i udoskonalać się przez następne dziesięć lat.