Mango, Jícama I Salsa Z Czarnej Fasoli

Mango, Jícama I Salsa Z Czarnej Fasoli
Przepis Mango, Jícama i Salsan z czarnej fasoli jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 16 centów za porcję. 5 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka soku z limonki, octu ryżowego, jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Jicama, Black Bean & Corn Salsa, Sałatka Z Czarnej Fasoli Z Mango, Cytrusami I Chrupiącą Jicamą, oraz Lekka, Ognista Czarna Fasola, Prażona Kukurydza I Salsa Jicama dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn